Sajam zapošljavanja i obrazovanja

Nacionalna služba za zapošljavanje, organizuje širom Srbije sajmove zapošljavanja i obrazovanja sa ciljem da se na jednom mestu okupi što veći broj poslodavaca, kao i nezaposlenih koji u jednom danu mogu da se prijave za posao kod više poslodavaca.
Vrnjački sajam zapošljavanja i obrazovanja, održan je 4. marta u hotelu "Fontana", u organizaciji kraljevačke filijale Nacionalne službe za zapošljavanje uz podršku Vrnjačke opštine i uključivanje ŠU Kraljevo, odnosno prezentovanjem osnovnih i srednjih škola sa teritorije Vrnjačke Banje.
Učenici naše škole su promovisali gimnazijsko obrazovanje, govorili o sopstvenom iskustvu tokom školovanja, prednostima reformisanog gimnazijskog nastavnog programa, državnoj maturi koja će zameniti prijemne ispite na fakultetima i pokazali samo deo onoga što kreativan rad gimnazijalaca i njihovih nastavnika može da donese.

Обавештења

Проглашење ванредног стања - допис

Обавештење за ПУ и школе

Opširnije...

Препоруке Министарства здравља

Мере за спречавање ширења инфекција у школама Републике Србије

Opširnije...

Twitter налог Гимназије

Најновије вести сајта школе од сада можете пратити и преко Twittera. 

Gimnazija Vrnjačka Banja @news-gvb

 

Психолог

Термини за разговоре са ученицима који се обрате за савет су сваког четвртка у току великог одмора и у међусмени. По потреби ће се заказивати и други термини.

Јавне набавке


Javne nabavke